zondag 26 juli 2009

kaart gemaakt

Net deze kaart zitten te maken. Stempel is van magnolia. swirl is gesneden met de slice verder heb ik 2 soorten eyelets gebruikt en een lintje. bloemen zijn met een ponsje gesneden.

zondag 19 juli 2009

sol kaartje

Vanmiddag is het me gelukt het solkaartje van dit weekend te maken. Ik heb een magnolia stempel van de pet serie gebruikt. Verder ingekleurd met markers en wat lint en bloemetjes gebruikt.

zondag 12 juli 2009

sol kaartje

Dit weekend was er weer een sol op de kaartenmakers groep. De 1e foto is de schets die we moesten gebruiken. Ik vond het een erg leuke schets. De stempels zijn van magnolia. Lintjes van de action (6 lintjes in 1 kleurtint voor 69 cent) ingekleurd met mijn markers. eyelets gedaan emt de big bite bloemen gesneden met de slice.

zondag 5 juli 2009

nieuw opbergsysteem voor stempels

Ik had mijn stempels altijd op gelamineerde vellen in multomappen zitten. maar ik vond het eigenlijk nooit echt prettig werken. nu heb ik voorvellen voor het inbinden gekocht, de doorzichtige plasticen. die zijn goed stevig. Die heb ik door gesneden zodat ik a5 formaat heb en daarop plak ik mijn stempels. clear en ez stempels kunnen erop en dan kan de bak ook dicht zodat ze donker opgeborgen zijn.

sol kaartje

vandaag heb ik weer een sol kaartje gemaakt voor de kaartenmakers yahoo groep. vond het weer een leuke schets. circels zijn gesneden met de slice stempel is magnolia ingekleurd met markers.

woensdag 1 juli 2009

maanduitdaging

Op een van de yahoo groepen doe ik mee emt de maanduitdaging. Je krijgt dan de schets en een verzendlijst. Je moet wat onderdelen voor de kaart opsturen naar de persoon onder je, en met de spullen die je krijgt moet je een kaart van de schets maken. Ik heb de spullen van marja gehad. er zat super veel papier in, en leuk gaas wat ik nog nooit gebruikt had. verder nog afdrukjes en wat garen. Ik heb hier geen afdrukje gebruikt, omdat die niet bij de schets hoorde, maar het afdrukje ga ik zeker nog eens gebruiken. De bloemen heb ik uit het designpapier gesneden met de slice