vrijdag 30 april 2010

Kaartje

Van de week heb ik deze kaart gemaakt. Ik heb weer lekker zitten spelen met stickles en mn slice. Heb hem verder simpel gehouden, omdat het papier al zo druk is.

zondag 25 april 2010

Tip: Goedkope bloemen

Ik ben vaak op zoek naar leuke, maar goedkope embilshments voor op mijn kaarten. Zo kwam ik deze bloemen tegen bij de action, en nog 2 bosjes bij de xenos. Deze bloemen varieren van prijs van 1 tot 2 euro per bos. En je haalt er verbazingwekkend veel bloemen vanaf. Het is even een klus om ze uit elkaar te halen, maar als je daarmee klaar bent, dan heb je ook wat :) Dit waren de bosjes met bloemen Dit zijn alle bloemen als je ze uit elkaar gehaald hebt. (de tafel is 75 cm breed) Een close up foto Dit is een bak die iets groter is dan A4 papier. Voor ongeveer 10 euro heb je een bak vol met mooie bloemen. De witte bloemen zijn ook erg goed te kleuren met de airbrush. Zo kan je ze dus alle kleuren van de regenboog geven.

zaterdag 24 april 2010

Slice Hands Free Kit (video)

Vandaag heb ik de slice hands free kit uit amerika binnen gekregen. Wat is dat een super uitvinding!! Ben er herlemaal blij mee. Moet alleen gaan uitzoeken waar ik de snijplaat kan opruimen want die is een stuk groter dan mijn oude.

Kaartje voor de wedstrijd van Tiets

Dit kaartje heb ik gemaakt voor de wedsstrijd op de groep van Tiets. Deze digi stamp is speciaal voor de wedstijd gemaakt. Ik vind het een leuke digi om te gebruiken. Ik heb er een lekker zomers kaartje van gemaakt, met erg veel stickels. Wat is dat toch leuk spul om te gebruiken. De swirl heb ik gesneden met mn slice. Ik kreeg daarvoor vandaag de handsfree kit binnen. Wat werkt dat lekker!!! Ben helemaal blij. Zeker voor stukken waar hij langer aan het snijden is is dit ideaal. Het afdrukje heb ik uitgesneden met de cuttlebug met een nestability en met foamtape opgeplakt. Ingekleurd met markers. Papier is van WeR Memory Keepers de white out collection. Erg leuk papier om mee te werken. Het label is uit een uitdrukvel van Crate Paper de Baby bee serie.

zondag 18 april 2010

Video: Bloemen maken met behulpt van de Slice, Crealies Flowerembissing, cuttlebug en airbrush

Op de beurs in Zeist had ik een aantal flowerembossingfolders gekocht van Crealies. Officieel horen ze bij stanzen van Crealies, maar ik heb bij mijn slice een aantal bloemen die sprekend lijken op de bloemen die gebruikt worden voor deze mallen. Daarom ben ik het eerst gaan uitproberen of ik idd een bloem met de slice kon snijden en die dan kond bewerken met de airbrush en de embossingflowers van crealies. Op het filmpje zie je het resultaat. Voor deze bloem heb ik 2x 2 1/2 inch gesneden, 2x 2 inch en 1x 1 1/2 inch gesneden.

Kaartje

Dit kaartje heb ik vandaag gemaakt. De schets is van de sol van de kaartenmakers. Ik heb de papier gebruikt die ik kreeg bij de tweeling uitdaing van de decutiesgroep. Vind het zelf een erg schattig kaartje geworden.

woensdag 14 april 2010

Bloem met andere martha steward pons

Ik heb net de bloem geprobeerd te maken met een andere martha steward pons, en dat lukt ook erg goed. Ben best tevreden over het resultaat. Ik heb hier weer 10 bloemblaadjes gebruikt en de strook gesneden op 2,5 cm na het ponsen.

dinsdag 13 april 2010

Bloemen maken met de martha steward border pons (filmpje)

Ik kreeg veel vragen over hoe ik deze bloemen gemaakt heb. Ik heb er daarom even een filmpje van gemaakt. Ik hoop dat het zo duidelijk is.

maandag 12 april 2010

Hobbysalonkaart

Vanavond was er een SOL op de hobbysalongroep van de kaartenmakersyahoogroep. Het was een online sol waarbij je iedere keer een hint kreeg waar je je papier moest plakken. Super leuk om te doen, want je hebt van te voren geen idee aan wat voor schets je werkt. Ik moest tussendoor nog "even" mijn stempel mounten, want ik kreeg vandaag de nieuwe magnolia kit binnen. En er zitten toch leuke stempels in!! Na de vorige kit heb ik er zitten twijfelen of ik deze wel zou bestellen, maar ik heb er geen spijt van. De stempel is ingekleurd met copics, en de randen zijn met de airbrush bewerkt. Ben zo blij met het aparaat!!!! De rand heb ik geponst met de martha sterward pons, en ook de bloem heb ik daarmee gemaakt. Vind het resultaat erg leuk geworden.

zondag 11 april 2010

2 kaarten

Vanavond heb ik 2 kaarten gemaakt. De 1e heb ik een voorbeeld laatst over de groep zien gaan. Die persoon had de achtergrond gesponst. Ik bedacht me dat dat misschien ook wel met de airbrush en mn markers kon, en dat lukte idd. Wat werkt het apparaat super!! Ben er echt heel blij mee. Ik heb vandaag op de beurs weer allerlei leuke tips gekregen. Dus genoeg om uit te proberen. de 2e heb ik net even afgemaakt. die moest alleen nog in elkaar geplakt worden. Dat is een van de workshopkaarten van de beurs van vandaag. Was een leuke techniek om eens te doen, maar ik weet niet of ik het vaker zou doen.

2e dag stempelbeurs

Vandaag was ik met Thijs en Thea de 2e dag naar de stempelbeurs gegaan. Thijs had er zin in, en zwaaide alle mensen gedag. Buiten moesten we nog even wachten, maar dat vond hij niet erg. hij ging er lekker bij zitten en speelde leuk met de bal. Toen werd hij moe en viel hij lekker in slaap in de draagdoek. We hadden toen al 1 workshop gedaan De 2e workshop heb ik gedaan terwijl thijs heerlijk lag te slapen. Dat was een workshop met de airbrush en markers. super leuk om te doen, en ik heb weer veel leuke tips gehad Thea aan het werk met de airbrush Dit was een workshop die gegeven werd door studenten. die moesten een bedrijfje opzetten en die hadden deze stempel en een jongetje ontworpen. bij de workshop kon je het poppetje aankleden met scrappapier De copic en airbrush workshop een wporkshop met kalkverf. erg leuk om te doen inkleuren met distress inkt. Ik moet alle kaarten nog afmaken. en dan komen er mooiere/duidelijkere foto's 1 workshop kan ik nog niet laten zien, want die zit nog in de tas van thea. die zal ik binnenkort laten zien.

zaterdag 10 april 2010

stempelbeurs in zeist

Vandaag ben ik heerlijk met mijn vriendin Thea naar de stempelbeurs in zeist geweest. We gingen heerlijk op de fiets, want het is nog geen 5km van mijn huis. We hebben vandaag 2 workshops gedaan, en we gaan morgen weer. we hopen dan nog een serie anderen te gaan doen. er zijn echt heel veel make en takes te doen. Ik heb weer leuke dingen gekocht, al heb ik me erg ingehouden dit keer. Ik heb oa mn airbrush opgehaald. (die had ik besteld, wat een super gaaf aparaat!!) ik heb 3 ponzen van martha steward gekocht, een aantal mallen van crealies en verder nog wat pakken papier die ik met Thea gedeeld heb. Zowaar heb ik ook nog even 1 workshop gegeven bij almerina art. Ria die de workshop gaf was even met pauze en er waren een serie dames die graag een workshop wilde volgen, dus heb ik hem even gegeven. Het was erg gezellig!!! Hoop morgen weer een leuke dag te hebben (en hoop dat ik niet verder ziek word, want ben snipverkouden)

kaartje

Dit kaartje heb ik van de week gemaakt stempel is van magnolia ingekleurd met markers, spicia glitterpen en witte gelpen. verder heb ik de cuttlebug gebruikt voor de circel.

maandag 5 april 2010

kaart met visgraattechniek

De achtergrond heb ik weer gemaakt met de visgraattechniek. Dit keer heb ik een smal strookje tussen de stroken gehouden waar ik embossingpoeder op heb gedaan. Dat geeft net weer een ander effect. Stempel is van micheal strong, gestempeld op designpapier en toen goud geembost en uitgeknipt.

Vakantiekaarten

Vandaag kwam ik met het opruimen een mapje tegen waar een hele serie kaarten in zaten die nog afgemaakt moesten worden. Ik had hetgrootste deel al gemaakt op vakantie in spanje (oktober 2009) Het werd dus wel tijd dat ze een keer afgemaakt werden. Ze moesten nog op kaartkarton geplakt worden en er moest nog een tekst bij. Dat heb ik dus vanmiddag even gedaan tussen het opruimen door. De stempel is van magnolia. Ik heb de afdruk ingekleurd met markers. Verder simpel gehouden omdat het papier al druk is. Stempel is weer van magnolia. ingekleurd met markers. De rand is de martha steward pons meisje is van magnolia ingekleurd met markers. tekst is een rubon. ik heb hotfixsteentjes gebruikt en de martha steward pons weer een stempel van magnolia en weer ingekleurd met markers. rand is martha steward pons en de tekst is een robon. Bij alle kaarten heb ik de schetsen zelf bedacht. Ik ben gewoon gaan snijden en ik keek iedere keer of er nog wat bij moest of niet.

Randen ponsen met de martha steward pons (recht) Video

Randen ponsen met de martha steward pons (schuin) Video

zondag 4 april 2010

Gele kaart

Vanmorgen ben ik aan de gang gegaan met de schets voor cute stamps and cards blog. Daar hebben ze een leuke challenge waar een hele mooie prijs mee te winnen is. Ik heb hem weer heel gehouden. Dat vind ik nu heerlijk werken met dit sombere weerk. De stempel is van magnolia ingekleurd met markers. papier komt van american traditional designs en de andere weet ik niet. de steentjes zijn strass steentjes. De lintjes komen uit mn grote bak. de scallop ovaal is gestanst en geembost met de nestabilities en de cuttlebug.

Niels aan het knippen (filmpje)

Mijn zoontje niels van net 3 vind het heerlijk om met mij samen te knutselen. Hij zit dan aan mijn hobbyburo en zit stempelafdrukjes in te kleuren en uit te knippen. Hij was vandaag zo geconcentreerd bezig, dat ik hem goed op de video kon zetten.

jongenskaart

Deze jongenskaart heb ik gisteren afgemaakt. het grootste deel heb ik ooit in een vakantie gedaan. heb hem simpel gehouden omdat het papier al vrij druk is. schets is van mezelf.