maandag 27 februari 2012

heuptasje

Voor op de beurzen waar ik met Vlinder Ontwerp sta, heb ik een heuptasje gemaakt. Zo heb ik al mn spullen handig bij me, en mn handen vrij.

Groetjes renske


zondag 26 februari 2012

2 labeldoekjes

Voor Vlinder Ontwerp heb ik weer 2 labeldoekjes gemaakt. Een voor een meisje met een kantje ertussen en 1 voor een jongen met bruin en blauw.

Groetjes renskesamen met niels een vogelhuisje geknutseld

Vanmorgen zijn Niels en ik heerlijk gaan knutselen. Ik was een leuk vogelhuisje van papier tegengekomen en die hebben we samen gemaakt. Het was een erg leuk huisje om zo samen te maken.

zaterdag 25 februari 2012

2e quiltlapje

Vandaag heb ik het 2e quiltlapje gemaakt voor het miezemiezmiez project. Hij begint steeds leuker te worden :) Op naar de volgende lapjes. De foto is niet echt van goede kwaliteit want ik heb hem even snel met mn telefoon gemaakt.

Juffendag

Op Niels zijn school hebben ze ieder jaar de Juffendag. Op die dag worden de verjaardagen van alle juffen en meesters tegelijk gevierd. De klassenmoeders organiseren dan leuke activiteiten in de ochtend om de juffen in het zonnetje te zetten. Aangezien ik ook klassenmoeder ben was voor mij de taak om een deel van het cadeau te regelen. niels heeft 2 juffen dus hebben we voor allebei de juffen een map gemaakt met daarin tekeningen en kleurplaten van alle kinderen uit zijn klas. Zo hebben ze een leuk aandenken aan alle kinderen uit deze klas. De ochtend was zeer geslaagd en de juffen en de kinderen waren erg tevreden.

Groetjes renskevrijdag 24 februari 2012

Herfstslinger van septemberspring

Ik was er al heel lang terug mee begonnen maar ik kwam er maar niet aan toe om hem af te maken, de herfstslinger van www.septemberspring.nl Maar hij is eindelijk af! Nu nog snel de winterslinger maken, en dan heb ik alle seizoenen af. Hoop dat die sneller gaat dan de herfstslinger.

Groetjes renskedonderdag 23 februari 2012

Geboortekaartje

In ├ętapes heb ik de laatste week dit geboortekaartje gemaakt voor mijn vriendin die bevallen is van een dochtertje.
Het afdrukje heb ik ingekleurd met comic markers en touch twin markers.

Groetjes renske

maandag 20 februari 2012

1e lapje van het miezemiezmiez project.

Bij de club van mooi handwerk zijn ze een samen quilt project aan het doen. Het project bestaat uit 6 gequilte blokken en iedereen maakt in dezelfde periode hetzelfde blok. Ik vond het project zo leuk, dat ik nog mee mocht doen, ondanks dat ze al bij blok 4 zijn.
Ik vond het erg spannend om eraan te beginnen maar ben nu trots met het resultaat. Ik heb maar 3 stukjes fout geknipt, en kwam er achter nadat ik die stukjes vast had gezet, dus mocht ze weer uithalen, opnieuw knippen en weer vastzetten :) Maar ben nu wel erg trots met het resultaat.

Groetjes renske


dinsdag 14 februari 2012

4 babysjaals voor vlinderontwerp

Van het weekend heb ik 4 babysjaals voor vlinderontwerp gemaakt. Ze zijn ontzettend leuk om te maken en zijn lekker zacht van binnen.

ze zijn weer te koop in mijn webwinkel www.vlinderontwerp.nl
Groetjes renske

zaterdag 11 februari 2012

kaart met magnolia

Vorig weekend heb ik eindelijk weer eens een kaart gemaakt. Ik heb er weer een vrolijk magnolia stempel bij gebruikt. Verder papier van een papierblok en afgewerkt met bloemen.

groetjes renske


haarband / oorwarmers breien

Afgelopen week ben ik met mijn gezin lekker een midweek weggeweest naar een vakantiehuisje. Daar heb ik tussendoor lekker zitten breien aan een haarband/oorwarmerband. Die was afgelopen weken erg onmisbaar met de kou. Hij is inmiddels af, en ik heb hem met plezier in gebruik genomen.

Groetjes renske

woensdag 1 februari 2012

Valentijnslap van vlit

Deze valentijnslap van vilt heb ik gemaakt voor de uitdaging van het poppenhoekje bij clubs. Een erg leuk lapje om te maken. De basis is alleen niet van vilt maar van fleece, omdat ik geen vilt had dit groot genoeg was.

Verder heb ik er wat lint en knoopje bij gebruikt.

Groetjes renske