zondag 31 januari 2016

Temperatuurdeken januari

De eerste maand zit er weer op. Onderaan staat deze week. Dit keer lekker veel afwisseling in de kleuren. Ben happy met het patroon. 

Helaas moet de nachtduiken nog wachten. De koudste kleur dienik gekozen heb is nog niet leverbaar bij de groothandel helaas. 

Groeten renske. 

Nieuwsbrief februari

Hallo {KLANTNAAM}

De maand januari is voorbij gevlogen.

Deze maand een maandaanbieding die vaker geweest is, maar die erg in smaak gevallen is:

ACTIE: Bij iedere bestelling krijg je gratis steekmarkeerders. Je krijgt het aantal steekmarkeerders van het aantal euros dat je besteed hebt in de webwinkel. Bijvoorbeeld, je besteld voor 11,35 euro in de shop, dan krijg je 11 steekmarkeerders GRATIS meegezonden in je bestelling

Afgelopen maand is een gezellige drukke maand geweest.

We hebben veel wollcandy binnen gekregen, en bijna alles is alweer verkocht. De wollcandy verwacht ik einde van de 2e week van februari weer binnen. Dit keer worden het 25 verschillende kleuren in verschillende lengtes.http://www.renskecreatief.nl/c-331188/wollcandy

Verder hebben we diverse leuke artikelen binnen gekregen. Zoals nieuwe soorten sets met haaknaalden, nieuw soort steekmarkeerders, hangertjes met teksten erop en nog veel meer. Kom gezellig langs in de shop!

Groeten Renske

vrijdag 29 januari 2016

Unikat / Unicat van Wollcandy is nu te koop in de shop!

Super goed nieuws!!! Tot mijn grote verassing kwam vandaag al een mooie volle doos met super gaaf garen binnen. De unikat wollcandy is nu al geleverd!!
De kleuren zijn iets helderder, meer zoals in de shop. dit komt doordat ik het net bij lamplicht gefotografeerd heb.

GroetenN Renske

donderdag 28 januari 2016

Unikat waterval sjaal


Ooit was ik begonnen aan een sjaal met deze bol unikat garen. Ik was alleen totaal niet tevreden. En dat na vier kleurwisselingen. Daarom heb ik hem helemaal uitgehaald en opnieuw begonnen met een project. En ik combineer de unikat dit keer met Phildar coton 3. Beide te koop in mijn shop. 
Ik wordt zo blij van het haken met dit garen. Maar ook van het patroon wat ik bedacht heb. Ben erg benieuwd hoe hij straks wordt als hij klaar is. Ik ben nu bijna bij de eerste kleurwisseling aangekomen. Ik ga dus weer lekker verder haken. 

Groeten renske. 

woensdag 27 januari 2016

Patroon: Wollcandy paarse stola is afNieuw in de webshop: Patroon voor een leuke stola met Wollcandy Unikat garen. Het patroon kan uiteraard ook met andere soorten garens gemaakt worden.


Garen: Unikat garen zoals Wollcandy 550 meter of meer, of garen geschikt voor naald 5.
Haaknaald: 5 mm of andere maat als je dikker of dunner garen gebruikt.
Gebruikte steken: Losse, vaste, stokjes
Verder nodig: schaar, naald voor draden wegwerken.


Het patroon is volledig uitgeschreven incl teltekening

Het patroon is ook geschikt voor beginners.

Het patroon is verkrijgbaar als pdf. Na betaling ontvang je de pdf zo spoedig mogelijk met de email (uiterlijk binnen 24 uur nadat de betaling bij mij binnen is)..
Veel plezier ermee.
http://www.renskecreatief.nl/11398685

dinsdag 26 januari 2016

Deken voor Niels update 7


De deken voor Niels gaat ook langzaam aan verder. Er zitten weer 10 toeren in.....

Groeten renske. 

maandag 25 januari 2016

Wollcandy Unicat roze-paarse stola is afHet was weer een super leuk project om aan te werken. En hij is alweer af! Dat ging lekker vlot. Ik ben helemaal weg van deze leuke kleurtjes, en zal hem met plezier gaan dragen. Hij kan zowel vast als los gedragen worden, en ook recht en schuin. Zo kan ik lekker afwisselen.
Ik gebruikte een bol acryl wol candy van 550 meter en haaknaald 5. Binnenkort zal ook het patroon volgen.

Groeten Renske

http://www.renskecreatief.nl/c-328824/wollcandy-unikat--verloop-garen

Wollcandy project update 4

Vanmorgen weer lekker gehaakt. Ik ben bij ren nieuwe kleurwisseling aangekomen. En dat is alweer de laatste! De bol is bijna op. 

Groetjes renske. 

Wollcandy project update 3

Gisteren lekker aan het project gehaakt. Nu alweer zes kleur wisselingen. Ik ben voorbij de helft. Nog drie kleurwisselingen te gaan....

Groeten renske. 

zondag 24 januari 2016

Temperatuur deken haken 2016 Week 4


Deze week maar een update van 1 deken. De temperatuur is vorige week te laag geweest voor mn nacht deken, en die kleur is helaas al even niet op voorraad in de groothandel. Zodra die er weer is bestel ik hem, en kan ik verder met de nachtdeken. De temperaturen schrijf ik op, dus dat komt helemaal goed! Het is een rustige week geweest met maar 2 kleurtjes.

Groeten renske

zaterdag 23 januari 2016

Wollcandy project update 2


Wat haakt dit lekker weg. Alweer twee kleurwisselingen verder. De bol haakt heerlijk weg. Op naar de volgende kleuren. 
Groeten renske. 

vrijdag 22 januari 2016

Bert en erni traktatie

Thijs wordt morgen alweer zeven jaar. Wat gaat de tijd toch snel. Voor school maakte we deze gezonde traktatie. De kinderen vonden het erg leuk. We maakte ze van bananen. Mandarijnen  smarties. Chocolade doe gesmolten was en veiligheidsoogjes. 

Groeten renske. 

woensdag 20 januari 2016

Deken voor Niels update 6De deken groeit lekker. Ik heb weer 10 toeren af, en je kan het patroontje nu duidelijk zien. De combinatie van de restjesbol met geel phildar garen.

Groeten renske

dinsdag 19 januari 2016

Wollcandy project update 1
Ik kon het niet laten om zelf ook met een bol wollcandy unica aan de gang te gaan., Ik heb zelf gekozen voor een bol van 550 meter acryl. Hij heet nr5
Ik vind het heerlijk weghaken en vind het altijd weer spannend wanneer de nieuwe kleur gaat komen> Het patroon houd ik simpel. want het garen doet al genoeg.

Een lekker werkje om mee te nemen om onderweg te haken. Zeker omdat je aan alleen de ene bol genoeg hebt, samen met je haaknaald. Het patroon ken ik inmiddels uit mn hoofd :)

Groeten Renske

maandag 18 januari 2016

Temperatuur deken haken 2016 Week 3


Jullie hadden mijn update van mijn dekens nog te goed. Beide dekens groeien lekker. Met markeerders geef ik steeds de zondag aan. Omdat dat de dag van de foto maken is en het dan makkelijker terug te tellen is waar ik ben. 

Groeten renske. 

Weekaanbieding week 3De Weekaanbieding week 3:
Korting op alle rammelkralen, piepers, houten kralen,
kubussen, spiegelfolie enz.

Groeten Renske

zaterdag 16 januari 2016

Deken voor Niels update 5


Alweer 10 toeren verder, en aangekomen bij het volgende patroontje.

Ik gebruik nu Phildar Coton 3 en daarbij weer de restjesbol. Het patroontje is nog niet heel duidelijk te zien. maar dat komt wel als ik wat toeren verder ben....

Ik heb 3 bollen cocon 3 opgewonden tot 1 bol, zodat ik het veel lekkerder weghaak. Daarvoor gebruikte ik de wolwinder:

Wolwinder / wool winder

Wolwinder / wool winder

€ 21,00

Groeten Renske

donderdag 14 januari 2016

Deken voor Niels update 4
Ik heb alweer 10 toeren gehaakt. De laatste dagen ging het even wat minder snel, maar wordt wel helemaal blij van deze steek en het garen.

Ik gebruik hiervoor Catania Denim. Lekker katoen om mee te haken.


SMC Catania Denim 00165
8% KORTING

SMC Catania Denim 00165

€ 3,70 € 3,40


Ik kan alweer gaan nadenken over de volgende steek en het garen. Ik wil er lig weer de bollen restjes bij gaan gebruiken.

Groeten Renske

woensdag 13 januari 2016

Haaknaaldenhoesje blauw met kikkersVandaag naaide ik dit vrolijke hoedje, blauw met kikkers. Er passen 9 haaknaalden in en er is een vakje over voor bijvoorbeeld een schaartje. Ook kan je goed je steekmarkeerders kwijt.

Hij is weer te vinden in mn shop
Haaknaaldenhoesje met 10 vakjes, Blauw met kikkers
NIEUW
Groeten Renske


Wollcandy garen, Nu te koopVorig jaar had ik een aantal keren Unicat garen in de shop. De leverancier van unica heeft keuzes gemaakt in de verkoop van unica, dat ze dat niet meer via wegwinkels willen, alleen nog echte winkels. Ik ben lang op zoek gegaan naar een vervanger voor Unicat, en heb een super mooi garen gevonden, wollcandy. De eigenaresse van de zaak die wollcandy verkoopt, was al lange tijd op zoek naar een nederlandse winkel die Wollcandy wilde verkopen. Twee weken terug hebben we de knoop doorgehakt, en ben ik officieel verkoper van Wollcandy geworden. De eerste doos met garen is nu onderweg van Duitsland hiernaar toe. Ik verwacht heb einde van deze week uiterlijk begin volgende week binnen.

Gisteren ben ik al begonnen met het plaatsen van de bollen in de shop, en vandaag heb ik de rest geplaatst. De bollen kunnen al besteld worden, en worden dan verzonden zodra de bollen hier aangekomen zijn. Tot mijn verassing lopen ze al heel hard, en heb ik van een heel aantal nog maar 1 die gekocht kan worden, en sommigen zijn alweer uitverkocht voor dit moment.

De bollen vind je hier: http://www.renskecreatief.nl/c-328824/wollcandy--verloop-garen


Wollcandy / Verloop garenWollcandy / Verloop garen
Ik heb 2 varianten. De ene is net als unica: 50% katoen 50% acryl.
De andere is 100% acryl.

Wollcandy is een eigen handgemaakte verloopgaren met een prachtig kleurverloop. Je kunt met 1 bol een prachtige sjaal of omslagdoek haken. Wollcandy kan gehaakt worden op naalddikte 3 tot 5/6 mm. De lengte per bol is circa 550 of 900 meter. De lengte staat vermeld per bol.
Wolcandy bestaat uit 4 draden die zorgen voor een rustig verloop in kleuren. Iedere keer veranderd er 1 draad van kleur.

Groeten Renske


zondag 10 januari 2016

Temperatuur deken haken 2016 Week 2


De tweede week van januari zit er alweer op. De eerste tien dagen zijn af (bovenste deken) en de nachten zijn ook af (grannys)
Vandaag in de strependeken een nieuwe kleur gestart. 

Groeten renske. 

zaterdag 9 januari 2016

Breinaaldenhoes en haaknaaldenhoesIk kreeg twee super leuke bestellingen. De eerste was het maken van een breinaaldenhoes. Dit had ik nog niet eerder gedaan. Het was even puzzelen en meten, maar naar mijn idee goed gelukt.

Ook mocht ik een haaknaaldenhoes maken voor de clover amour set van 11 naalden. Deze hoes is breder geworden dan de standaard hoezen die ik maak..

Wil je ook een leuke hoes bestellen? Je vind ze in mijn winkel. Www.renskecreatief.nl

Groeten Renske