vrijdag 16 augustus 2019

Nieuwsbrief 179, Verhuisd


Afgelopen weken zijn we achter de schermen enorm druk geweest met het voorbereide van onze digitale verhuizing. De winkel hebben we onder gebracht bij een andere provider, waardoor de winkel als het goed is veel stabieler wordt met minder storingen.
De winkel heeft een grote verbouwing gekregen en ziet er heel anders uit. Ik hoop dat je nu de artikelen beter kan vinden.
Voor ons achter de schermen werkt het ok veel prettiger.

Helaas zijn we nog niet klaar met het verhuizen van alle artikelen. Daar gaan we de aankomende dagen heel hard mee verder!
 Om de overlast te compenseren hebben we een kortingscode van 10% op (bijna) alles:
Code: Verhuizing2019Scheepjes Organicon katoen

Scheepjes Organicon

Scheepjes heeft super mooi nieuw garen uitgebracht: Scheepjes Organicon katoen.

Het heerlijk zachte Scheepjes Organicon-garen heeft 21 prachtige lichte en bijpassende frisse pastelkleuren inclusief een selectie van neutrale basiskleuren, zodat er voor ieder project wel een mooie kleurencombinatie te vinden is.

Gemaakt van 100% zacht biologisch katoen draagt dit garen bij aan de wereldwijde trend van het kiezen voor bewuste productiemethoden. Het biologisch verbouwen kent niet alleen voordelen voor de waterkwaliteit, vruchtbaarheid van het land en energieverbruik. Biologisch katoen is ook een uitzonderlijk zachte vezel die fenomenaal aanvoelt op de huid. Dit maakt Scheepjes Organicon een bijzonder geschikt garen voor het maken van kleding, knuffels en accessoires voor baby's, volwassenen en iedereen daartussenin.


Scheepjes Organicon katoen
Scheepjes Organicon katoen
€3,10


Kom je gezellig een kijkje nemen in onze nieuwe winkel? www.renskecreatief.nl 

Geen opmerkingen:

Patroon Omslagdoek Daniella🌈🌈