zaterdag 4 april 2009

Art specially beurs

Vandaag was de Art Speccially beurs in het knvb centrum hier in zeist. Het is een beurs helemaal gericht op de hobby stempelen en alles wat je eromheen kan doen. Ik zou eigenlijk emt de auto gaan, maar die stond nog bij de garage en moest vandaag opgehaald worden dus ben ik lekker gaan wandelen. Het was een mooie wandeling van bijna 4 kilometer het grootste deel door het bos heen. Thijs was gezellig mee en hij genoot van alle aandacht. Hij keek lekker om zich heen en vond het allemaal wel gezellig. Toen thijs sliep heeft hij een poos in de wagen in de kraam van almerina gestaan. Zij vonden het allemaal wel gezellig dat thijs er was en ik had even mn handen vrij. Later ging thijs in de draagzak mee en bleef de wagen bij almerina staan. Echt ideaal want het was zo druk dat het met de wagen erbij bijna niet te doen was. Ik heb vreselijk veel moois gezien en een hele serie workshops gedaan. Ik heb de workshops uitgekozen waar ik zelf de matterialen ook van in huis heb zodat ik daar net weer eens wat andere dingen mee leer. Erg leuk en ik zit weer helemaal vol met ideeen. En zo hoefde ik niet teveel geld aan nieuwe materialen uit te geven, want ik heb al genoeg in huis. Ik heb maar heel weinig gekocht. 1 speciale stift voor bij mijn marker set, de blender. een inktpad zodat ik makkelijker met mn markers kan werken, dan hoef ik de inkt niet meer te heatsetten, wat lintjes, een stempelliniaal en het nieuwste art specially boekje. Ik heb geen een stempel gekocht, want ik hem nu wel even genoeg in huis. Eerst deze stempels maar lekker gaan gebruiken. Ik heb een heerlijke dag gehad en om kwart over 4 vond ik het genoeg en kwamen niels en frank me ophalen. Ik ben nu op en heb geen benen meer over maar zit wel weer vol nieuwe ideeen en vond het erg leuk om veel bekende en minder bekende gezichten van de yahoo groepen te ontmoeten.
Thijs bij Jose op schoot. Ik zit hier een workshop te doen van jose en thijs zit lekker mee te kijken. Jose vond het erg gezellig dat kleine thijs mee was (haar zoon heet ook thijs)
De voorbeeldkaarten van de workshop bij jose Ideen die je kan doen van de workshop met krimp plastic Het kadootje dat je bij de ingang kreeg van de organisatie Een workshop met het maken van een harmonica kaart met allemaal labels erin Zo is de kaart open een close up Een minikaartje met krimpplastic. De eerste keer krimpen ging helemaal fout. Was aan het einde van de dag en ik was pas de 2e waarbij het fout ging. De kleurtjes zijn ingepleurd met chalc poeder. Ingekleurd met aquarelverf Een kaartje op atc formaat met distresse inkt en water en een sponsje Een doosje bij de stand van creafine. We kregen er een klein kadootje, namelijk een klein stempeltje bij. andere kant van het doosje. Het kaartje dat ik bij de stand van almerina gemaakt heb. De bloemen zijn gestmpeld en toen uitgeknipt en opgeplakt. Jose gaf deze workshop Een kaartje waarbij je de nietmachine veel gebruikte. Mijn aankopen van vandaag.

3 opmerkingen:

annanelscreatieveweblog.blogspot.com zei

Hoi Renske, bedankt voor je enthousiaste verhaal en de overzichtelijke foto's erbij. Was ik toch een beetje getuige van de beurs. Leuk hoor dat je Thijs mee hebt genomen! Geniet maar lekker na. Gr. @nneke

Liesbeth zei

Heerlijk dagje zo te horen. Leuk dat je zo'n uitgebreid verslag gedaan hebt. Helaas dit jaar de beurs over geslagen, maar er komen meer kansen!
Ik ga gelijk je blogje maar eens volgen.

Monique zei

Het was inderdaad een lekker dagje, en wat is Thijs toch een lekker lief jongetje! Daar kun je er wel een huisvol van hebben... Je hebt je glaasje er nog niet bij staan van de eerste workshop ;-).