zaterdag 16 januari 2010

Sterboekje

Afgelopen week ben ik super druk geweest met het maken van een sterboekje. Wat super leuk om te doen, maar ook wat een klus!!! Ik heb een serie foto's gebruikt van deze winter. Allemaal sneeuwfoto's. Vond dat toch wel erg leuk om daar eens wat mee te doen. Dit is mn eerste scrapbookproject, want meestal werk ik alleen met kaartjes/stempels en niet met foto's. Ik vond het super leuk om te doen. De foto's heb ik allemaal gesneden met diverse nestabilities. Bij gebrek aan langwerpige nestabilities heb ik sommige foto's 2 keer door de mal gehaald waardoor ze alsnog langwerpig geworden zijn. Leuk om eens zo uitgebreid met mn nestabilities aan de slag te gaan. Verder heb ik het woord winter gesneden met de slice.

3 opmerkingen:

Allet zei

Renske wat een geweldig mooi sterboekje heb je gemaakt. Leuke sneeuwfoto's ook! Enneh.........wat een heerlijk roze toilet hebben jullie de komende paar jaren, dat zit lekker vrolijk!

Esther zei

Renske wat heb je dit ontzettend mooi en leuk gedaan enneh...als dit de eerste keer is dat je scrapt..ga dan vooral door want je hebt er de feeling voor!
Groetjes,Esther

Willy zei

Wauw....wat een superleuk boekje heb je gemaakt Renske! Mooi zeg zo met al die foto's.
Leuk dat je mee doet met de Double Dutch Challenge ;)
Groetjes, Willy