zaterdag 31 juli 2010

Tekening: Niels met stok

Niels was op vakantie heerlijk met een stok aan het wandelen. Daar had ik een foto van gemaakt en van die foto heb ik weer een tekening gemaakt.

vrijdag 30 juli 2010

Tekening: Niels met Nijn

Niels liep altijd met zijn nijnen in zijn handen. dat heb ik geprobeerd te tekenen.

Tekening: Thijs met fles

Vandaag heb ik heerlijk zitten te tekenen. Een van de tekeningen die ik gemaakt heb, heb ik gemaakt met een foto die we op vakantie gemaakt hebben. Thijs was heerlijk over heuveltjes in de duinen aan het wandelen. Vond het er zo schattig uitzien.

dinsdag 27 juli 2010

Filmpje: Bloemen maken met de cuttlebug Quilled flower stanzen

Vanmiddag heb ik een filmpje gemaakt over het maken van bloemen met de quillet flower stanzen. Ze zijn super leuk om te gebruiken. Ik heb er nu 1 setje van, maar er zijn er meerdere, en die kan je ook weer onderling afwisselen.

Veel plezier met kijken.

Ik kreeg meteen een serie vragen waar ze oa te koop zijn. Ik heb een paar winkels gevonden:
doe@ding
scrapbookdepot
kaartenmakerij de egel
kreja teja


Groetjes renske


Borduurwerk

Afgelopen weekend ben ik een lang weekend met mijn vriendin Thea en de jongens naar de stacarvan van mn schoonmoeder geweest. We hebben daar heeftlijk gerelext en ik ben lekker bijgekomen. Ik heb daar super veel geborduurd en mn borduuwerk vorderd nu lekker.

woensdag 21 juli 2010

samen hobbyen

Gisteren avond kon Niels helaas niet slapen en kwam hij gezellig bij mij aan tafel zitten terwijl ik aan het hobbyen was met de hobbysalon. Hij heeft heerlijk zitten te kleuren en genoot even van de aandacht die hij kreeg. Net na 21 uur wilde hij toch wel slapen en toen viel hij binnen een paar minuten in slaap

olifant

dinsdag 20 juli 2010

borduurwerk

Afgelopen weekend heb ik weer een hoop aan mn borduurwerkje gedaan. Helaas zat er 1 grote fout in. het tekentje van de wit en de donker grijs lijken super op elkaar. en 1 keer heb ik niet opgelet, en donkergrijs gedaan ipv wit. En dat was best een groot stuk. Heb dus alles uit moeten halen en opnieuw moeten doen. had hem bijna aan de kant gelegd, maar ben toch hiermee doorgegaan. Vind ik best goed van mezelf :) Zo komt er misschien ooit weer een borduurwerk af.

tekeing: Schaap

zaterdag 17 juli 2010

ezels

Vanmiddag, toen Thijs lag te slapen, ben ik heerlijk aan het tekenen gegaan. Ik heb 4 ezels getekend, allemaal met een andere gezichtsuitdrukking.

Toen ik de 1e klaar had, vroeg ik aan niels, wat is dit? Toen zei hij: Dat ben ik!
En dat klopt ook wel, want hij is in een lekkere koppige bui :)

Slome koe

donderdag 15 juli 2010

Thijs in het poezenmandje

Van de week kreeg ik een leuke foto van Thijs die in het poezenmandje zat te spelen. Gisteren ben ik aan de slag gegaan om hem te tekenen. Ben zelf wel erg tevreden.

woensdag 14 juli 2010

Robby in het zwembadje

Vorige week was frank het zewembadje aan het vullen toen robby, een van onze katten, met het water ging spelen. Ze is een kat, maar wel een die dol is op water.
Toen heb ik een serie foto's gemaakt, en had ik al het idee dat ik dat eens wilde gaan tekenen. Vandaag heb ik potlood en papier erbij gepakt en ben ik lekker aan de slag gegaan, met dit als resultaat.

En dit was de foto die ik ervoor gebruikt heb:

zaterdag 10 juli 2010

theedoosje

Dit theedoosje heb ik een poosje terug gemaakt voor een uitdaging. vond eht een erg leuk doosje om te maken.

Vreselijk verwend

De afgelopen dagen ben ik vreselijk verwend met mooie kaarten en een super knutselwerk van mijn oudste zoon. Ik ben namelijk donderdag geopereerd aan een goedaartige tumor in mn borst, die ze weggehaald hebben. Ben daar nu van aan het herstellen en merk dat het kaarten maken nog niet echt gaat helaas.
Ik heb erg mooie kaarten gekregen van een aantal blog volgers maar ook meiden die ik ken van de yahoo groepen waar ik lid van ben. En van heel veel van mijn collega's die emt zijn alln een super mand hadden gemaakt emt allemaal kadootjes, van tijdschriften tot chocolade, tot kaarsjes, doucheschuim, snoepjes enz enz enz. Een super verwenpakket. En iedereen had er een kaartje bij gedaan, omdat ze weten dat ik zo dol ben op kaartjes. Op de BSO hebben een aantal kinderen een mooi knutselwerk en een zelfgemaakte kaart gemaakt emt alle namen an de kinderen erop. En bij mijn zoon op het dagverblijf hebben ze met Niels geknutseld. Hij heedt me trots geholpen met uitpakken. (hij had het woensdag al gemaakt en toen zei hij: Mama als jij uit het ziekenhuis bent, mag je hem uitpakken. dan zeg jij: wat een mooie bloem heb jij gemaakt. Zo had hij dus ongemerkt voor hem verklapt dat het een bloem was)

zondag 4 juli 2010

soms zit het mee, soms zit het tegen....

en helaas zit het me vandaag tegen.
was vanmiddag heerlijk wezen fietsen met de jongens toen ik ze thuis van de fiets af wilde tillen. Niels (oudste) was erg enthousiast, en  bewoog wat wilt op de fiets. de fiets ging wankelen en ik wilde hem opvangen, bleef ik met mn pink achter het fietsstoeltje hangen en knap hoorde we.... de fiets gelukkig niet gevallen, maar mn vinger lekker krom. dus een ritje naar de EHBO, blijkt mn pees gescheurd te zijn die ervoor zorgt dat je je vinger kan strekken. Zit nu 6 tot 8 weken in een spalk. Kan gelukkig nog wel typen, maar hobbyen zal wat moeilijker gaan. dus weet niet of er veel kaarten van mij gaan komen de aankomende weken.

heel veel knoopjes......

Tijdens het opruimen van de berging kwam ik van de week een hele grote bak met knoopjes tegen. Niels vind het leuk om dingen op kleur te sorteren, dus hij had een mooie klus om te doen. Toen ik donderdag uit mn werk thuis kwam, hadden Frank en Niels samen de hele bak gesorteerd en in de potten gedaan. Wat ben ik daar blij mee!!! Nu moet ik de potten nog mooi gaan versieren.

kaart

Deze kaart heb ik van de week in delen gemaakt. Ik ben even druk met het opruimen van allemaal kasten hier in huis, dus had er niet zoveel tijd om kaartjes te maken, maar zo tussendoor is het toch gelukt.

stempel is van sarah kay ingekleurd met markers. Papier is van Bo Bunny. Erg leuk papier vind ik het.

bloemen komen uit mn bloemenbak.