vrijdag 13 juli 2012

Vrijdag de 13e is een geluksdag :)

Bij het blog van Wieke heb ik meegedaan met een weggeefactie van Het Wolhuis. En vandaag zag ik dat ik de gelukkige winnaar ben!!! Ik krijg een super leuk haakpakket. Ben er heel blij mee!


Weggeef-actie - winnaar haakpakket

Vandaag maak ik de winnaar bekend van de weggeef-actie van het haakpakket dat wordt aangeboden door webwinkel "Het Wolhuis" . 


De winnaar kan met dit pakket leuke, hippe pannenlappen haken. In de tas zitten:
7 bolletjes Drops Paris in de volgende kleuren:
50 gr kleurnr 02 lichtturkoois
50 gr kleurnr 17 naturel
50 gr kleurnr 19 lichtgeel
50 gr kleurnr 20 lichtroze
50 gr kleurnr 21 mintgroen
50 gr kleurnr 27 perzik
50 gr kleurnr 35 geel
Haaknaald nr 4
PatroonIedere keer weer is het een feestje om een lootje te trekken en te kijken wie er wint. Dit keer was het helemaal bijzonder, want...

Als eerste trok ik van de 151 deelnemers dit lootje; nummer 7En, daar is wat mee...

Manuela heeft al eens eerder iets gewonnen op mijn blog en omdat ik dacht, zij wint natuurlijk nooit meer iets, heb ik vorige week dit pakket aan haar cadeau gegeven.

Gewoon, omdat zij als alleenstaande, hardwerkende vrouw en moeder, met gezondheidsproblemen, zo voor de vakantie wel een bemoedigend cadeautje kon gebruiken, vond ik. En, dan is ze nu de winnaar. Tja, dat is wel heel bijzonder, die heeft het dus echt verdiend. Maar Manuela is al verwend en om nou 2 dezelfde pakketten te krijgen...


Dus besloot ik, een nieuw lootje te trekken en dat is nummer 42geworden. Anny van de blog "Rafels en Rozen". Maar, daar is ook wat mee.


Want, toen ik ging lezen wat ze erbij had geschreven, kwam ik er achter dat ze dit kansje liet lopen, omdat ze al zoveel materiaal heeft.
Zou "3 keer is scheepsrecht"vandaag dan wel opgaan? 

Dus nog maar een keer de site van de True Random Number Generator opgezocht en opnieuw een lootje getrokken; nummer22. En dit keer mag ik eindelijk iemand feliciteren...
Renske Hoekzema van de blog Renske Creatief heeft, met een omweg, dit haakpakket gewonnen. Ik geloof niet in toeval; het is vast voor jou bedoeld. Renske, van harte gefeliciteerd!

Renske, mail me je adres en het pakketje komt zo snel mogelijk naar je toe. Ria Imminkvan webwinkel "Het Wolhuis"  heeft aangegeven dat je ook zelf je kleuren mag samenstellen, dus geef maar aan of je daar gebruik van wil maken.

2 opmerkingen:

Sieneke Immerzeel-Iseger zei

Wat leuk Renske, mooi pakket, gefeliciteerd!
Groetjes,
Sieneke

Sieneke Immerzeel-Iseger zei

Wat leuk Renske, een mooi pakket, gefeliciteerd!
Groetjes,
Sieneke