vrijdag 19 oktober 2012

Een midweekje in ponnypark slagharen


Omdat Niels deze week herfstvakantie had, konden wij er lekker op uit. We zijn een midweekje naar ponnypark slagharen geweest.
De eerste dagen was het weer niet super, maar omdat we een huisje hadden waar we ons terug konden trekken om op te warmen, hebben we ons goed vermaakt.
Iedere dag gingen we in de ochtend lekker het park in, we lunchte in het huisje waarna de jongens lekker gingen rusten, en ik lekker ging haken. Na het rustuurtje gingen we het park weer in, tot aan eht avondeten. De ene dag gingen we zwemmen, en andere keren naar shows. In de avond gingen we 2 keer naar de mirakel of lights parade. Een parade in het donker met overal lichtjes. Zo mooi om te zien! De jongens genoten daar erg van.
Tussendoor speelde de jongens lekker in de speeltuinen, waar ik dan weer lekker kon haken.
Vandaag was het heerlijk weer (en meteen erg druk) in het park, maar zo hebben we de vakantie heerlijk kunnen afsluiten.

Groetjes RenskeDe filmpjes zijn hellaas niet allemaal even scherp en het geluid is erg slecht, sorry daarvoor, maar zo krijg je wel een indruk. En de show van Steve was echt super! en dit filmpje maakte steve tijdens de show:


Geen opmerkingen: