vrijdag 3 oktober 2014

Het glazenhuis van de OR van basisschool de wetelaar voor Serious RequestDit jaar hebben de OR leden van Basisschool de wetelaar in Doesburg een super leuk initiatief genomen!
OR leden van ODBS De Wetelaar gaan in hun "glazenhuis". 1 OR-Lid zal de volledige periode van ong 82 uur in het huis verblijven. Zij wordt afwisselend bijgestaan door overige OR leden deze zullen shifts draaien van 24 uur. De Or leden zijn de gehele periode solidair met de 3 fm dj's die vanaf de 18e in hun glazenhuis gaan. Ze zullen dus niet eten maar ook leven op de beruchte sapjes. Rondom het huis worden gedurende die dagen activiteiten/workshops georganiseerd. Men kan verzoekliedjes aanvragen en ook eigen acties opzetten en dan vervolgens hun geld komen doneren. Wij hopen alvast een mooi start bedrag voor Serious Request met z'n allen in te zamelen. 

Een van de workshops/activiteiten gaat zijn, een workshop haken. Ik ben gevraagd om hier een steentje aan bij te dragen. Ik hoefde niet lang na te denken, en heb meteen ja gezegd. 

Omdat het allemaal voor het goede doel is, zijn ze op zoek naar mensen die garen of haaknaalden willen sponseren. Heb je garen of haaknaalden over, waar je niks meer mee doet? (mogen ook restjes katoen/wol/acryl) Wij kunnen het hard gebruiken! Stuur me een mailtje voor de adresgegevens waar het garen naar toe kan. renskepr@gmail.com

Volg de actie op de volgende sites: http://www.glazenhuisdoesburg.nl/ of meld je aan bij de facebookgroep: https://www.facebook.com/glazenhuisor.dewetelaar?fref=ts

Groeten Renske

Geen opmerkingen: