maandag 13 juni 2016

CALkits voor het Lossen & Vasten CAL kussen!Nu in voororder te bestellenhttp://www.renskecreatief.nl/c-342491/calkits-voor-het-lossen-en-vasten-cal-kussen
Ik verstuur ze zodra ze binnen zijn van de groothandel, vermoedelijk op 22 of 23 juni.

Het succes van de Lossen & Vasten CAL deken gaat nog even door! Joke, de drijvende kracht achter Lossen & Vasten, heeft een bijpassend kussen ontworpen. Met hetzelfde ritme en evenwicht in de kleuren en steken geeft het ronde ontwerp een extra dimensie aan het eindresultaat. De prachtige olijfhouten  "Lossen & Vasten - knoop" is de kers op de taart! 

De kits voor dit leuke kussen zijn verkrijgbaar in 3 kleurthema's, Rozengeur, Zeebries en Ochtenddauw. Een kit bevat 5 bollen Scheepjes Colour Crafter en een unieke, uit olijfhout vervaardigde "Lossen & Vasten" knoop en is verpakt in een luxe organzatasje.


Meer over Lossen & Vasten

Joke ter Veldhuis is bekend van haar website www.lossenenvasten.nl. Haar eerste CAL, de Lossen & Vasten CAL (januari t/m april 2016), was meteen een overweldigend succes. De facebookgroep heeft inmiddels bijna 17000 leden en velen haakten enhousiast mee aan het ontwerp; een prachtige gestreepte deken.Geen opmerkingen: