dinsdag 10 januari 2017

Scheepjes CAL2017 Hygge by Kirsten Ballering VOORORDER!, de foto'sGisteren hebben ze de foto's bekend gemaakt van hoe de nieuwste CAL van scheepjes gaat worden. En wat is die mooi!!
Ikzelf ben helemaal weg van de rainbow, de donkere met felle kleuren erop geborduurd.
Ik ben super benieuwd weer naar deze cal, hij zal heel anders zijn dan de andere cals die er geweest zijn en die momenteel lopen.

De kits vind je hier:
http://www.renskecreatief.nl/c-356169/scheepjes-cal2017--hygge-by-kirsten-ballering-voororder

Er is gisteren ook nog meer info gekomen over de sjaal:
*Foto's & Info**
We beloofden ook om meer informatie over de shawls vrij te geven, dus hebben we alle belangrijke punten voor je op een rijtje gezet:
1. De rechthoekige shawl is ongeveer 180-190cm lang en 36cm breed.
2. De shawl is bedoeld om over je schouders te slaan, zodat het prachtige rugstuk met borduursel helemaal te zien is.
3. Het is niet verplicht, maar wel sterk aangeraden om de shawl een voering te geven. Om dit mogelijk te maken hebben we een optionele week 14, waarin instructies voor de voering worden gegeven. Er zit geen voering in de kit, dus je kan een stofje naar keuze gebruiken!
4. De aangeraden haaknaald maat is 4,5mm. Dit hangt wel af van persoonlijke draadspanning. Dezelfde haaknaald wordt gedurende de hele CAL gebruikt. Om de maat die bij jou past te bepalen kan je een proeflapje haken, iets wat in de Tips & Tricks wordt uitgelegd die voor aanvang van de CAL uitgebracht worden.
5. Het aantal uur per week wat je ongeveer aan deze CAL kwijt bent verschilt per week en per persoon, maar onze testers waren gemiddeld 5-6 uur per week kwijt aan deze CAL.
Het is dus niet langer een mysterie, dit is waar we met zijn allen naartoe zullen werken gedurende de CAL die op 15 februari start!


Groeten Renske

Geen opmerkingen: