dinsdag 8 augustus 2017

Nieuwsbrief 80

Hallo



We zijn weer terug van een heerlijke ontspannen vakantie. Dit keer zijn we in Nederland gebleven, en we hebben redelijk goed weer gehad. Ik heb enorm veel gehaakt, genoten van de zon, en lekker uitgerust.
We kunnen er weer helemaal tegenaan!

De webwinkel is helemaal vernieuwd. Er zijn nog een paar dingen die niet helemaal goed staan, maar daar gaan we weer hard mee aan de slag om dat goed te krijgen.

Een serie boeken zijn direct via ons te bestellen, maar we gaan het assortiment boeken enorm uitbreiden door samen te gaan werken met Bol.com Er komen boeken in de shop, die je via de link in de shop bij bol kan bestellen. Zo komen er veel haakboeken overzichtelijk in de winkel, en heb je ze snel in huis. Het grootste voordeel voor jullie is dat de verzendkosten nooit meer dan 1,99 zijn voor de boeken (als dat via ons gaat zijn de verzendkosten vaak veel hoger)

Boeken worden verkocht via onze partner Bol.com
Dit in jullie voordeel ivm de lage verzendkosten van Bol.com 

Er komt weer een super mooie cal aan! Haakplein.com heeft afgelopen jaar de double trouble cal gehad. Dit jaar wordt het de sweet and cosy cal. De pakketten zijn bij ons in voororder te bestellen! De verzendkosten zijn GRATIS (zowel Nederland als Belgie en Duitsland) EN je krijgt er een verassing bij!
Je vind de pakketten hier:


https://www.renskecreatief.nl/webshop/haak---breigaren/haakpakketten/detail/1492/cal-cool-n-cosy-woondeken-voororder.html


https://www.renskecreatief.nl/webshop/haak---breigaren/haakpakketten/detail/1493/cal-sweet-n-cosy-woondeken-voororder.html


Groeten Renske Creatief

Geen opmerkingen: