donderdag 12 augustus 2010

Video: kleuren met aqua promarker van letraset

Vandaag kreeg ik mijn nieuwe promarkers binnen, de Aqua markers. Ze werken anders dan de gewone markers, want ze zijn niet op alcahol basis maar op waterbasis. Je kan ze dus mooi verwerken met water. Ik heb er nog niet zo heel veel mee gedaan, maar wilde jullie al wel vast wat ideeen geven.
Groetjes Renske

5 opmerkingen:

BaukjeB zei

Dat ziet er erg leuk uit Renske, dat lijkt mij ook wel wat .. weer wat te wensen hihi
grtjs Baukje

Roelie zei

Hoi Renske,
weet je zeker dat je de nieuwste aqua markers hebt gekocht? Jij hebt de verpakking met aquaPROmarkers, die nu in september worden vervangen door de nieuwe serie aquamarkers in blauwe verpakking....
Ik mag er naast zitten, maar op het blog van Diny Sprakel en Nicole Verkooyen staan de blauwe verpakkingen als nieuw, en op de website van Letraset zelf ook.
Ik kwam op je blog terecht door op google te zoeken, en ik vind sowieso je video over het kleuren en de tips die je er in geeft super! Heb zelf net een poging gedaan met echte aquarelverf en penseeltjes, dat valt nog niet mee zeg maar. (aanbieding bij de kruidvat, dus geen breuk aan gevallen.)
Groetjes Roelie

Marlies zei

Wat een interessante video heb je geplaatst!
Wat Roelie zegt, ik heb ook aquamarkers met het 'oude' uiterlijk (zoals in je filmpje) en een paar dagen geleden heb ik mijn startset 'nieuwe' binnengekregen... Daar staat idd geen Aqua PROmarker meer op, maar de markers lijken mij verder hetzelfde hoor!!

groetjes Marlies (ook via Google hier beland).

Angélique zei

Hoi Renske,

Wat voor aquarelpapier gebruik jij?
Ik heb een set markers gekregen met een goedkoop aquarel blok erbij en een waterbrush, maar het reaultaat lijkt in de verste verte op jouw resultaat.

Angélique zei

Hoi Renske,
Welk aquarel papier gebruik jij voor het inkleuren met de aquamarkers? Ik heb een setje gekregen incl. een blok aquarelpapier, maar ik krijg niet het gewenste resultaat. Zowel met de blender als met de waterbrush wordt het papier ruw en blijf je de pen streep zien. Groeten Angelique