vrijdag 30 december 2011

Even een update

Hoi allemaal

Hier even een update over mij. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het momenteel erg stil op mijn blog.
Ik zit in een periode waarin er veel veranderd voor me.
Volgende week ga ik naar de kamer van koophandel om mijn eigen bedrijf in te schrijven. Het is een spannende en drukke periode. Thuis zijn we flink aan het verbouwen gegaan zodat ik straks een eigen kamer (hokje) heb waarin ik lekker kan werken. Het is een klein kamertje, maar ruimte genoeg om aan de slag te gaan voor mijn bedrijf.
De eerste maanden van 2012 zullen vooral in het teken staan van het uitwerken van mijn bedrijf en het opstarten ervan. Ik heb dus veel minder tijd om kaarten te maken en mijn andere hobby's uit te voeren. Ik zal jullie op de hoogte houden van alle vorderingen rond mn bedrijf, maar ook zal ik nog steeds dingen laten zien die ik maak, alleen zal het minder vaak zijn dan jullie van mij gewend waren.

Omdat ik minder tijd heb voor mijn hobby's heb ik veel op marktplaats te koop staan en komen er de aankomende tijd nog veel meer dingen bij.

Groetjes renske

3 opmerkingen:

jans zei

veel succes er mee en een fijne jaarwisseling en een goed 2012 zeker voor je bedrijfje grt jans

Heleen zei

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling ensuper veel succes met je nieuwe bedrijfje!

Groetjes, Heleen

Monique zei

Hoi Renske, een goede gezellige jaarwisseling en dat 2012 een mooi begin mag zijn voor een bloeiend bedrijf. Nog bedankt voor de Magnolia's, ze zijn waanzinnig. Als ik opgeknapt ben kan ik er eindelijk mee aan de slag :-)

Groetjes,
Monique