zaterdag 2 februari 2013

brandweerpakken naaien en het proef-haak-project is af!

Niels kwam gisteren uit school met de mededeling dat ze op zijn nieuwe school carnaval vieren. Ze moeten vrijdag allebei verkleed naar school komen. Nu hebben we nog 1 piratenpakje, die eigenlijk versleten is, dus besloot ik in mijn naaiboeken te kruipen en mijn stoffenvoorraad te bekijken.
Ik kwam een leuk patroon van een branweerpak tegen, en ik had nog mooie rode stof (ikea) en nog lint, en genoeg knopen. Dus ermee aan de slag gegaan.
Ik ben begonnen met het pak voor Thijs. Het moet maat 110 worden.
De broek is inmiddels af, lekker met elastiek in de bovenkant.
Het jasje moet nog de borden en een applicatie krijgen, en natuurlijk alle knopen nog.... Maar hij schiet al lekker op. Daarna Niels zijn pak nog (maat 122). Het is echt super leuk om te maken.
Toen ik aan eht tekeken en knippen was speelden de jongens met de knopen en zochten ze mooie knopen voor zichzelf uit. Toen ik ging naaien zaten ze allebei aan een kant van mijn buro te kijken wat ik allemaal deed. Zo heb ik de hele broek in elkaar kunnen zetten.

Verder is het me gelukt het proef haak project af te maken, en eht is dit schattige schildpadje geworden. Ik vond eht erg leuk dit patroon te mogen proefhaken.
Binnenkort vind je eht patroon in DEZE webwinkel.

Groetjes Renske
2 opmerkingen:

Jolara zei

geweldig ! Liefs Joyce

Amarins zei

Geweldig wat een leuke pakken ga je maken. en je schildpad is super geworden. Groetjes, Amarins