zondag 4 augustus 2013

Terug van een heerlijke zonnige vakentie

Gisteren zijn we terug gekomen van 2 weken heerlijke vakantie. We zijn naar camping de hoogte in Eesveen geweest. Een camping waar we nu een paar keer geweest zijn, en we blijven er enorm genieten. Hele grote plekken voor de tent / carvan, op ieder veld een zandbult voor de jongens, midden in de bossen, een bosven waar je heerlijk kan zwemmen, mooie omgeving om te wandelen en te fietsen, een speeltuin voor de jongens, enz enz enz. Kortom enorm genoten!

Uiteraard ben ik langs een aantal wol winkels geweest. Een ervan was in Wolvega waar deze fiets voor de deur stond. Ook in steenwijk en in Noordwolde ben ik bij de wolwinkels geweest. Wat is er toch veel moois te zien!

Met zijn 3en op de foto in de efteling.

We zijn naar de orchideenhoeve geweest. Hier vlogen de papagaaien om ons heen. Niels wilde ook een papagaai op zijn hand, maar vond het wel erg spannend.

Het eerste weekend was een familie weekend. Hier zit ik samen met mijn zusje en nichtje lekker te haken en handwerken.

Eline was helemaal trots op haar lange lint wat ze gemaakt heeft op de breivork.

Mijn haakwerk ging overal mee naar toe. Hier zit ik aan het bosvennetje lekker te haken

in de orchideeenhoeve

hier zaten 2 papagaaien op mijn handen. even later zat er ook een in mn haar en een op mijn arm.

de orchideeenhoeve had erg mooie vlinders. die waren niet bang, en zo zat er een op mijn vinger. hier zit ik bij de orchideeenhoeve te haken terwijl de jongens zich vermaakte in de speeltuin.

's avonds in de tent terwijl het buiten hard regende.


aan het vennetje, terwijl de jongens de hele middag zwommen. Dit was afgelopen vrijdag, toen was het in de schaduw ruim 35 graden....


's avonds in bed was Niels helemaal op. Hij knuffelt nog steeds 's nachts met mijn lievelingsknuffel die mijn moeder gemaakt heeft toen ik klein was.

We hebben erg genoten, veel rustig aan 9 opmerkingen:

Annette zei

Leuk om je verhaal te lezen. En natuurlijk dat je zo dichtbij zat. Waar je de fiets hebt gezien heb ik vele jaren workshops gegeven en in de winkel gestaan. De orchideeën hoeve ken je ook wel van mijn foto's. Altijd leuk om daar naar toe te gaan of foto's te maken. De volgende keer kom je maar een bakkie doen.

Groetjes van Annette

Annette zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Haak idee zei

Klinkt als een hele fijne vakantie! En een geluk met het prachtige weer! Ben wel benieuwd wat je allemaal hebt zitten haken ;-) Groetjes Annemarie

Haak idee zei

Klinkt als een heerlijke relaxte vakantie! Ben benieuwd wat voor leuks je allemaal gehaakt hebt ;-), maar zal vast nog voorbij komen! Fijne zondag!

Groetjes Annemarie

Angélique zei

Heerlijk zo'n vakantie, helemaal goed zoals ook ik het graag zie :-)
Vorig jaar hebben wij ook zo genoten in de orchideeënhoeve, prachtig daar!
En nu maar lekker nagenieten!

Patricia Smit zei

Wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad!!
Nu nog even thuis nagenieten voordat de werkplicht roept.

Ellen van Vuuren zei

grappig, overal zie ik je met je haakwerkje hihi, leuk dat die papegaaien op je hand komen zitten. het ziet eruit als een hele fijne vakantie !
liefs, ellen

janneke zei

Zo te lezen een heerlijke vakantie met voldoende tijd voor.... een haakwerkje!
Heel herkenbaar!

Lizette van der Plas zei

Heerlijk he, vakantie! En wat een leuke foto van jou met je zonen in de Efteling (wel een eindje uit de buurt van je vakantieadres als ik het goed begrijp!). Die omhaakte fiets is grappig, net zoals al die foto's van jou op al die plekjes 'aan de haak'. :) groetjes