woensdag 16 september 2015

De grote verbouwing Toen wij 3 jaar terug dit huis kochten, waren we meteen super blij met het huis, alleen wisten we ook dat er super veel in moest gaan gebeuren. Afgelopen 2,5 weken zijn we hier hard mee begonnen. Het meeste werk word door Frank gedaan, maar de jongens en ik helpen op zijn tijd ook mee.
De eerste dag waren de jongens meteen enthousiast, en hielpen ze lekker mee


Beide trots dat ze met echt gereedschap mochten werken.

Toen Frank uit zijn werk kwam, gingen e met zijn drieën aan de slag, dus dat ging een heel stuk harder.


We hadden een gat in de muur, die we verdoezelde met een schilderij. maar nu is het verdoezelen voorbij, want ook het gat gaan we helemaal aanpakken.

Tijdens het klussen werd thijs heel creatief met de duimstok

Om het gat te maken, moest de eerste keukenkast al wijken. De rest van de keuken komt in een volgende fase.

De trap is kaal.

Bij het repareren van een muur kwamen we een oude krant tegen, die was gebruikt om een gat op te vullen. De krant dateert uit 10 april 1982. Ons geboortejaar. Dus wel erg toevallig. (en een dag na Frank zijn geboorte)

Hier was Frank het eerste stukje muur aan het pleisteren. Want ook het oude pleisterwerk was niet wat wij meer wilde. Dus ook dat wordt aangepakt....

Dit is de stand van zaken nu. De trap is voor de eerste keer in de grondverf gezet, en ons kijkgat naar de achterkant van de keukenkast is dicht! Helemaal trots met hoe het tot nu toe gaat. Er zullen nog vele fases volgen, want dit is nog maar het begin......3 opmerkingen:

Dinah zei

Nou jullie zijn lekker bezig... ben benieuwd hoe het er straks uit komt te zien.. Jij vast ook wel..

Lieve groet,dinah

Margaret zei

Jullie pakken het samen goed aan. Dit is een echte metamorfose van het huis. En begin je met het een, dan zie je vaak nog andere dingen die je gelijk ook wilt aanpakken. Hetwordt vast allemaal heel mooi. Ik ben benieuwd.

Groetjes, Margaret

Wies zei

Een hele klus, maar het resultaat wordt vast heel mooi. En wat leuk dat de jongens zo goed meehelpen.
Groetjes, Wies