donderdag 10 november 2016

Double Trouble CAL 2017 VOORORDER nu te bestellen!

Double Trouble – de naam verklapt het al……een deken die kán zorgen voor een dubbele hoeveelheid “problemen”, maar ook voor een dubbele dosis (haak)plezier.
In deze deken zitten 2 technieken: het traditionele haken én het tunisch haken. In deze deken zitten 7 tunische haakpatronen, zodat iedereen die nog nooit tunisch gehaakt heeft, daar nu kennis mee kan maken.
We geven elke week een nieuw patroon, geen week is hetzelfde. Ook deze keer is weer gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd makkelijke, steken. Een beetje uitdaging gaat niemand uit de weg, toch?
We starten 6 januari en geven elke week, 29 weken lang, een patroonbeschrijving, zodat er op 21 juli een mooie deken als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten, stap-voor-stap-foto’s, haakdiagrammen en video’s.
Er komen pakketten, verpakt in een leuke tas, beschikbaar vanaf november, in 2 materialen en 2 kleurkeuzes. Er is gekozen voor de luxe versie Merino Extrafine 120 en de acryl-versie Bravo, beiden van Schachenmayr. In beide pakketten zit voldoende garen voor de hele deken (zoals wij die gehaakt hebben). Ze zijn te bestellen in de hobby/wolwinkels. De pakketten worden pas in december geleverd.

Meer info vind je op: https://www.facebook.com/groups/1037064026348643/


De pakketten zijn nu in voororder te bestellen.

Pakket Jolanda vind je hier: http://www.renskecreatief.nl/12101137/haakpakket-double-trouble-cal-bravo-jolanda-voororderPakket Naomi vind je hier: http://www.renskecreatief.nl/12101141/haakpakket-double-trouble-cal-bravo-naomi-voororder

Groeten Renske

Geen opmerkingen: