zaterdag 12 november 2016

foederertalentenfonds: Gonneke PrakMijn zusje is pas afgestudeerd aan de kunstacademie en maakt de mooiste en bijzondere projecten.
Ze vind het een uitdaging om van oude materialen kunst te maken.
Op dit moment doet ze mee met een wedstrijd van foederertalentenfonds .
Het thema was licht.

Met dit project doet ze mee: http://www.foederertalentenfonds.nl/nominaties-2016/gonneke-prak.html Er zitten verschillende materialen in verwerkt. Het licht wisseld steeds van sterkte en intensiteit waardoor het werk er iedere keer anders uitziet. Er zitten oa oude t-shirts en leggings in verwerkt :)

Gonneke Prak

In het werk van Gonneke spelen thema’s als transformatie en overwoekering een rol. Zo transformeer ze de vormen in haar werk, die ze baseert op de natuurlijke wereld, door het gebruik van niet-natuurlijke materialen. Ze zoekt steeds meer de verbinding met de ruimte waarin ze het werk plaatst.
Toelichting expositiewerk GLOW Eindhoven: z.t. 
Het werk grijpt in op de omgeving. Het speelt ermee, roept verwondering op en is zowel tastbaar als ongrijpbaar. Door verschillende vormen, gebaseerd op de natuurlijke wereld, door het gebruik van niet-natuurlijke materialen én door het spel tussen licht en donker wordt er een transformatie gecreëerd. Als jullie het werk net zo bijzonder vinden als ik, zou het leuk zijn als je een stem uitbrengt.

http://www.foederertalentenfonds.nl/nominaties-2016/gonneke-prak.html

Groeten Renske

Geen opmerkingen: