donderdag 15 februari 2018

Een dagje naar de handwerkbeurs in Zwolle

Vandaag was het dan eindelijk zover. De eerste dag van Handwerkbeurs 2018 in Zwolle.
Toen ik aankwam was er al een gezellige drukte bij de ingang. Alles was duidelijk aangegeven. er was een aparte ingang voor de mensen die al een kaartje online gekocht hadden, waardoor het naar binnen gaan soepel verliep.
 Wanneer ik naar een beurs ga, loop ik altijd eerst een heel snel rondje. Even kijken wat er allemaal is, en waar ik uitgebreider wil kijken. Dit jaar was er een louncheplein wat super gezellig ingericht was. Hier was een plekje voor mij als blogger, waar ik een poos zou gaan zitten van 11.30-13 uur. Hier was het nog helemaal leeg.
 Er waren diverse workshops. Het zag er allemaal super gezellig uit, en iedereen was lekker bezig.

Bij veel kramen waren er voorbeelden gemaakt. Dat vind ik zelf altijd erg leuk aan de beurs, dat je het handwerk in het echt kan bekijken. Van een foto is het toch altijd anders.....

Toen was het tijd om naar het louncheplein te gaan. Ik had mn haakwerk meegenomen en heb heerlijk zitten te haken, maar nog meer zitten te kletsen. Met mensen die mijn blog kennen, maar ook mensen die mn blog nog niet kennen. Super leuk om te praten over gezamelijke hobby's.
Wanneer ik op een beurs ben, en Dennis is er, loop ik altijd even bij hem langs. Super leuk om even gezellig bij te kletsen, en plannen te horen over wat hij nog allemaal van plan is. En plannen heeft Dennis altijd genoeg!


Yarn and colors vind ik super garen, daar moest ik uiteraard ook even langs. Ze hadden gezellig een zanger in de kraam staan waardoor het bezoek nog leuker werd! Yarn and colors heeft weer leuke plannen voor nieuwe artikelen die binnenkort en in de toekomst gaan komen. Oa super leuke haak pakketten.

Verder was het heerlijk rondkijken, ideeen opdoen en genieten van alle mensen die aan het handwerken waren. Zo zaten er mensen te spinnen, te weven, te naaien, te haken en breien enz. 


Thuis gekomen was het tijd om uit te rusten. Boyke, mijn hond vond dat wel gezellig, en kwam heerlijk op schoot.

Een geslaagde dag waarvan ik enorm genoten heb!

Groetjes Renske

Artikelen van DenDennis vind je hier: https://www.renskecreatief.nl/zoeken.html?q=dendennis
Artikelen van Yarn and Colors vind je hier: https://www.renskecreatief.nl/webshop/haak---breigaren/yarn-and-colors/
Het garen van mijn jurkje vind je hier: https://www.renskecreatief.nl/webshop/haak---breigaren/scheepjes-whirl/
Het garen waarmee ik zat te haken vind je hier: https://www.renskecreatief.nl/webshop/haak---breigaren/wollcandy-unikat/
De garendraaischijf waar mn bol op stond vind je hier:  https://www.renskecreatief.nl/webshop/benodigdheden/wolwinders/

1 opmerking:

Akkelien Smink zei

Een geslaagde dag dus! Ik ben heel benieuwd!
Groetjes,
Akkelien
debreimeisjes.blogspot.nl