donderdag 3 oktober 2013

Link je creaties 3, link your stuff

Er is alweer een week voorbij, dus het is weer tijd voor een nieuwe link je creatie. Afgelopen week waren er weer super leuke links geplaatst, van hele diverse hobby's.

Deze week wil ik de Trashii Cans in het zonnetje zetten. Ik kende het project niet, tot ik de link zag, en vind het zo'n leuk project. Ook ik erger me altijd erg aan zwerfafval op straat.

De link die geplaatst werd deze week stond dit plaatje bij:
TrashiiCan_06_lr 
Hier wat informatie over het project, meer info vind je op de site:

Hoe gaan wij om met ons afval? Gooien we het zomaar op straat, in de natuur, in de afvalbak of kan je er meer mee? Trashii Cans zijn gemaakt van afvalmateriaal en worden overal op straat waar afval rondslingert neergezet. Ze hebben allemaal een klein afvalbakje bij zich. Ze zetten je aan het denken, maar zorgen ook voor een glimlach.

Deze week is er weer een nieuwe link je creatie. Ik nodig iedereen uit om een leuke link te plaatsen, van een creatief project. Ik kijk weer uit naar alle leuke nieuwe ideeen.

Groetjes Renske
2 opmerkingen:

Anoniem zei

deze week helaas geen link, maar ben wel druk aan het haken

en een mooi gebaar wij verzamelen ook alles apart en gooien niets op straat, mocht er onverhoopt iets uit onze handen vallen, dan rapen we het op

liefs jenneke

Anoniem zei

Hoi Jenneke,

Dankjewel voor je reactie bij het bericht van mijn project! Goed om te horen dat jullie je afval meenemen en apart verzamelen.
Als je het leuk vindt kan je zelf ook een Trashii Can maken. Zo te zien ben je heel creatief, maar mocht je inspiratie nodig hebben, heb ik een werkbeschrijving van een Trashii Can op de site staan: http://trashiican.wordpress.com/2013/10/01/werkbeschrijving-trashii-can-1/
Op de website trashiican.wordpress.com vind je nog meer inspiratie.
Mocht je er een gemaakt hebben, vind ik het leuk om deze op de website te laten zien!

Groetjes,
Gonneke