maandag 24 september 2018

Een dagje op pad met de ambassadeurs van Breiclub.nl




Afgelopen week ben ik gezellig met de andere ambassadeurs van breiclub.nl een dagje op stap geweest. We hadden de eer om bij elkaar te komen bij groothandel de Bondt, van oa de scheepjes garens.

We werden warm onthaalt in een ruimte waar je meteen heel veel inspiratie kreeg.Er was oa een tafel vol met mooie scheepjes garens, en langs de wand stonden nog veel meer mooie scheepjes producten en een raam vol met boeken.


we begonnen met gezellig kennismaken en hebben van Lineke van de bondt de geschiedenis gehoord van hoe de groothandel ontstaan is. Een er leuk verhaal om te horen.


Akkelien had heel lief voor allemaal een sleutelhanger gehaakt, in de kleuren die past bij de persoon. Bedankt Akkelien!

Na een lekkere lunch was het tijd voor de gastspreker.

Margje Enting kwam langs, met mooie verhalen over haar handwerkreizen en enorm veel mooie breiwerken. Zo bijzonder wat zij allemaal kan maken met wol en naalden!.


















Na de rondleiding mochten we nog achter de schermen kijken bij de groothandel. Erg leuk om te zien, aangezien ik zelf met grote regelmaat spullen bij hun bestel!

Het was een heerlijke dag waarin we veel ideeen uitgewisseld hebben en veel van elkaar geleerd hebben en plannen gemaakt hebben voor de toekomst.

Groetjes Renske

de blog van Wietske (Liefgehaakt)
de blog van Sietske (Siets aan de haak)
de blog van Renske (Renske Creatief)
de blog van Akkelien (de Breimeisjes)
- de blog van Alexa (amilishli design)

1 opmerking:

De Breimeisjes zei

Wat een leuke dag was het, hé! Eindelijk een keer allemaal bij elkaar!
Groetjes,
Akkelien