zaterdag 4 november 2023

De patronen van Renske

 De patronen van Renske zijn verhuisd. 

In de webwinkel van Renske Creatief verkochten we de laatste maand alleen nog Renske haar patronen. Achter de schermen zijn we op zoek gegaan naar een mogelijkheid om haar patronen aan te blijven bieden. Wij hebben goed nieuws, want die plek is gevonden. Renske haar haak- en breipatronen gaan we vanaf nu verkopen via Yarnsea. In samenwerking met Yarnsea had Renske haar boek uitgegeven, dit boek is bij hen ook te koop.

Naast het uitgeven van boeken heeft Yarnsea een platform waarop ontwerpers hun haak- en breipatronen verkopen. Een leuke website om inspiratie op te doen, patronen te kopen en bij een aantal patronen is het ook mogelijk om het garenpakket te bestellen. Een mooie plek dus voor Renske haar brei- en haakpatronen.

Renske had bij Yarnsea al patronen te koop staan en de komende tijd gaan wij uitzoeken welke patronen hier nog missen zodat we die kunnen aanvullen. Mocht je door een van haar filmpjes, haar blog of op een andere manier nu al een patroon missen, wil je dit ons laten weten? Dan gaan wij op zoek naar het patroon om deze te plaatsen.

Renske haar weblog en haar YouTube kanaal blijven ook beschikbaar voor hulp, inspiratie of om de herinnering aan haar weer op te halen. Over YouTube kregen wij al meerdere keren de vraag hoe het kan dat er steeds nieuwe filmpjes verschijnen. Renske heeft tot en met maart 2024 nieuwe filmpjes ingepland, de publicatie van deze filmpjes laten we gewoon doorlopen.

Alles op een rijtje:
De patronen van Renske zijn te vinden op:

Renske haar youtube kanaal:

Wij wensen iedereen heel veel handwerkplezier toe!Geen opmerkingen: